Blog

Eddie Alvarez a Creat Titlul De “Cel Mai Violent Luptător”

Eddie Alvarez a creat titlul de “Cel mai violent luptător” pentru că centurile UFC nu au o valoare prea mare

Eddie Alvarez este singurul luptător care a deţinut ambele centuri – UFC şi Bellator la categoria uşoară.

De-a lungul timpului a obţinut victorii în faţa multor nume mari în diverse promoţii:

Rafael dos Anjos (UFC), Anthony Pettis (UFC and WEC), Michael Chandler(Bellator),  Gilbert Melendez (Strikeforce) şi mai recent Justin Gaethje (WSOF).

În momentul de faţă, Alvarez este mai interesat de auto proclamata Centură pentru Cel Mai Violent Luptător, pe care a demonstrat că o merită în urma meciului cu Gaethje în Detroit la UFC 218.

“Vreau cele mai bune lupte, le vreau violente şi vreau să vad fanii cum sar şi strigă aşa cum au făcut pe 2 decembrie în Detroit” – a afirmat Alvarez pentru The MMA Hour. “M-am simţit bine şi aş vrea să continui să mă simt bine când lupt.”

Potrivit lui Alvarez, este un algoritm la categoria uşoară din UFC. “Conor McGregor este campionul dar nu şi-a apărat titlul de când a câştigat cu Alvarez, acum 13 luni şi nici un pare grăbit să se întoarcă în cuşcă.”

UFC i-a acordat centura interimară lui Tony Ferguson în Octombrie, însă Ferguson a ieşit după o operaţie la cot.

“Sunt realist”, a spus Alvarez. “Ochii mei sunt mereu pe centura de aur. Am pierdut centura, sunt supărat din cauza asta dar sunt realist. Nu pot, un putem să îl facem pe Conor să intre din nou, va cere anumite lucruri, va dura un timp până când o va apăra. Tony îl aşteaptă pe Conor, va sta şi va aştepta până la marea zi de plată.”

“În acest moment, nu defineşte un titlu”, a spus Alvarez. “Şi sincer să fiu, nu este multă valoare în el. Ce valoare are? Este un campion interimar care l-a bătut pe nr 7 ca să devină camoion. Ăsta nu e campion. Nu poţi să îl aduci pe numărul 7, să îl pui cu numărul 1, să îl bată şi să devină campion.

Este stupid în orice organizaţie, orice sport, orice. Campionul nu o apără. Deci valoarea centurii se pierde. Mai bine se face o altă centură, pentru cel mai violent. Putem să inventăm orice centură.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *