Blog

Un Campion De Muay Thai Un Adevarat Exemplu De Perseverenţă

Artele Marţiale au multe poveşti de succes. Poate pentru că în Artele Marţiale este vorba de curaj, perseverenţă, respect si colegialitate. Se ştie ca deşi este un sport individual, echipa este importantă iar succesul ca şi eşecul este al întregii echipe.

Campionul de Muay Thai Nonthachai Sit-O impresionează prin faptul că a continuat să creadă în visul lui şi să muncească din greu atunci când nimeni altcineva nu îi mai dădea nicio şansă.

Nonthachai a descoperit dragostea pentru Muay Thai la vârsta de 9 ani. A început să lupte profesionist pentru a-şi ajuta familia. Începutul  nu a fost deloc promiţător. A pierdut prin KO prima luptă şi abia dacă a obţinut 2$.

Au urmat alte 12 înfrângeri, în urma cărora antrenorii săi l-au părăsit. Singurul ajutor oferit a fost posibilitatea de a se antrena în sală, fără antrenor sau ajutor din partea vreunui coleg.

S-a antrenat mult timp singur şi a continuat să o facă până când a devenit tot mai bun. Un antrenor nou a crezut că este pregătit pentru o altă încercare. După 5 meciuri câştigate, i s-a oferit un meci de titlu în urma căruia a ajuns legendă a Stadionului Lumpini.

Azi este antrenor şi membru al celebrului EVOLVE Fight Team din Singapore, unde îşi trăieste visul şi oferă un trai mai bun familiei.

Julio Cesar Chavez Jr. Riscă Cea Mai Mare Amendă Din Istoria Sportuluilor De Contact

Un milion de dolari pentru fiecare kilogram peste limita de 73 va avea de achitat Julio Cesar Chavez Jr la lupta cu Canelo pe 05-06. Greu de crezut că pot exista pretenţii la o sumă atât de mare dar dacă s-ar întâmpla, ar fi cea mai mare penalizare primită vreodată de un luptător pentru depăşirea limitei categoriei.

Dacă plata unei astfel de amenzi nu este un lucru confirmat, ceea ce este o certitudine este faptul că CSAC – Comisia Atletică a Statului California a hotărât să mărească amenzile pentru luptătorii care încearcă sa fenteze regulamentul sau care pur un reuşesc să coboare în greutate din lipsă de profesionalism.

Pe lângă cei 20% luaţi din bursa de show, CSAC va penalize şi bonusul pentru câştig, plătiţi direct adversarului, de către fiecare sportiv care depăseşte limita categoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *