Blog

“Dragonul” Lyoto Se Antrenează Din Greu

Lyoto Machida, promite fanilor reîntoarcerea in UFC.

Suspendarea de 18 luni pentru folosirea de substanţe interzise (7-KETO-DHEA) nu l-a determinat pe  fostul campion UFC la categoria semi grea (light heavyweight) să renunţe la antrenament. Acesta se antrenează conştiincios şi la expirarea termenului – 8 Octombrie promite întoarcerea in cuşcă.

Luptătorul, în vârstă de 38 de ani a postat recent pe Instagram că se va întoarce curând şi pare să fie într-o formă de zile mari.

După suspendare, veteranul MMA a fost exclus din rankingul oficial UFC dar este recunoscut ca fiind în primii 10 atleţi ai diviziei.

Alice Ardelean: “Anul 2021 Mi-a Adus Cea Mai Bună Decizie Pe Care Am Luat-o Vreodată”

Luptătoarea de MMA şi Kickboxing Alice Ardelean  a reuşit să încheie anul sportiv cu o victorie. Aceasta a luptat în GMC (German MMA Championship), ediţa 13, care a avut loc în Dusseldorf, Germania. Victoria a fost cu atât mai frumoasă cu cât a fost în faţa unei sportive foarte puternice, Alice reuşind să se impună în repriza a treia prin RNC.

„Acesta a fost unul dintre cele mai grele meciuri pe care le-am avut până acum.  Adversara a fost foarte puternică, dar am reuşit să mă impun în repriza a treia prin RNC”.

Românca se laudă că în anul 2017 i-a adus cea mai mare împlinire pe plan sportiv. A luat decizia de a se muta în Anglia alături de familia ei şi de a se antrena la UTC (Ultimate Training Centre), una dintre cele mai mari săli de MMA/FITNESS/CROSSFIT din Anglia, unde îl are ca antrenor şi manager pe Joe “SILK” Cummins şi spune că se simte foarte bine în noua echipă: „pot spune despre această echipă că este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată şi că în 9 luni am avansat cât nu am avansat în 4 ani la alte săli de antrenament. Mă antrenez foarte mult pe partea de condiţie fizică, lupte, grappling, ceea ce imi lipsea până acum.”

În weekend-uri şi în perioadele în care nu este în pregătire pentru vreun meci, Alice lucrează ca doorman (Security Guard), însă poate spune că are experienţă şi ca baby sitter şi pet sitter.

Îşi doreşte ca următoarele meciuri să le dispute în Anglia, pentru ca familia sa să fie prezentă în sală şi este foarte încântată de cum se încheie acest an: “Mă bucur că am încheiat anul cu o victorie, grea dar 100%. Sper ca anul nou să îmi aducă mai multe competiţii şi putere de antrenament.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *