Blog

Nate Diaz Despre Următorul Pas În Carieră: Voi Lupta Când Voi Fi Aborbat Cu Respect

Nate Diaz expune condiţiile pentru a face următorul pas. Sportivul a intrat ultima dată în cuşcă acum un an, la UFC 202. Cum face parte din cele mai vândute carduri din historia UFC, cel mai tânăr din cei doi fraţi Diaz a fost reticent vis-a-vis de planurile sale până recent când a dat nişte detalii despre ce plănuieşte sa facă, într-o conversaţie cu artistul hip hop Okwerdz într-un prodcast Outside the Box.

“Voi lupta atunci când o sa am chef.” – a spus Diaz. “Asta pentru că sunt un luptător. Eu nu fac ce zic alţii, fac ce zic eu. Şi voi lupta când voi fi tratat cu respect”.

Diaz a fost criticat de fanii lui Tony Ferguson pentru faptul că este inactiv, însă are perenţii financiare. La asta, Diaz are un răspuns:

“Deja am luptat mai mult decât oricine în UFC”, a spus Diaz. “Cu toţi în afară de Randy Couture, Tito Ortiz, B.J. Penn, Michael Bisping . Am mai multe meciuri decât oricine.”

“Am luptat de la 21 la 30 de ani şi am lăsat-o mai moale să mă relaxez, lupt o dată pe an. Şi am cele mai multe premii de “lupte ale serii”, cele mai multe “Finalizări ale serii”. Deţin tóate cífrele, sunt cel care le-a făcut pe tóate.”

“ Nu am nevoie să lupt cu nimeni. Voi lupta cu oricine, dar nu am nevoie de asta. Tu lucrezi pentru cineva, eu lucrez pentru mine. Cine e luptătorul acum?”

Diaz a dezvăluit că a vorbit cu UFC despre o posibilă trilogie cu Conor Mcgregor, dar nu s-a concretizat nimic. Pentru ca asta să se întâmple, el are o condiţie.

“Întrebaţi-mă frumos, nemernicilor. Întrebaţi-mă frumos. Mă refer la organizaţie, la sportivi. Şi faceti o ofertă bună pentru că nu am de gând să semnez un contract doar pentru că e o idee bună pentru voi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *