Blog

Jucător NBA Îndrăgostit De MMA

Înainte de a ajuge basketbalist în NBA şi de a câştiga medalia de aur olimpică, Deron Williams – jucător la Cleveland Cavaliers a fost de două ori campion naţional la lupte. Pasiunea pentru grappling l-a determinat să se îndrăgostească de MMA iar în prezent este asociat la Fortis MMA – un club de MMA. În plus, Williams este interesat şi de Jiu Jitsu.

“Urmăresc sportul de mult timp. Am fost luptător de mic, am câştigat campionatul naţional dar a trebuit să mă opresc pentru că pregătirea coincide cu cea pentru basket. Însă mereu am fost înclinat spre arte marţiale”. – a afirmat într-un interviú pentru the MMA Hour.

“Am avut oportunitatea să cunosc diverşi luptători UFC, să fiu alături de ei iar asta m-a făcut să mă îndrăgostesc şi mai mult de acest sport. Îl şi practic iar asta mă apropie şi mai mult.”

În ceea ce priveşte Jiu Jitsu Brazilian, Williams spune: “Cu siguranţă voi participa în câteva turnee”. A specificat că o va face după ce se va retrage din NBA. Cât despre stil, spune: “În mod obişnuit practic No-Gi. Am practicat şi cu Gi însă îl găsesc puţin cam lent pentru mine”.

Întrebat despre ce preferă să vizioneze între basket şi MMA, a dat un răspuns surprinzător:

“Între o luptă şi un meci de basket cu siguranţă voi alege lupta. Am văzut destul basket la viaţa mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *