Blog

Antrenorul Lui Nunes Răspunde “proştilor” Care O Critică Pe Sportiva Lui

Campioana UFC Amanda Nunes urma să o înfrunte pe Valentina Shevchenko în main eventul UFC 213 care a avut loc pe 8 iulie. Cu câteva ore înainte de luptă, Amanda a refuzat să intre în cuşcă din cauza unei sinuzite cronice, cu tóate că, potrivit Preşedintelui UFC Dana White, Nunes ar fi primit acordul medicilor.

Antrenorul Amandei, Conan Silveira, într-un interviú pentru MMA Fighting şi-a susţinut sportiva în faţa criticilor primite pentru decizia luată pe ultimul moment de a nu lupta cu Shevchenko:

Conan Silveira: “Criticii şi proştii se unesc să formeze o părere care un există. Sunt chiar şi luptători care spun că era speriată. Ea le-a scos pe Miesha Tate, pe Ronda Rousey, să nu mai spunem că a învins-o déjà o dată pe Valentina prin decizie unanimă. Cum ar fi putut acum să fie speriată? Trebuie să cunoşti faptele înainte de a-ţi da cu părerea.

Dacă ai gură, atunci poţi să spui ce vrei. Toţi au propria părere. Ceea ce a spus Dana este ceea ce spune un promotor. Pentru el a fost de ajuns să audă ce a spus doctorul, dar în cele din urmă, Amanda este ce acare intră să lupte.

Opiniile tuturor celorlalţi nu sunt decât păreri. Trebuie să i se respecte decizia. Ea este campioana. Ce spun ceilalţi un are importanţă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *