Blog

Ronda Rousey – În Show-uri De Wrestling?

Fosta campioană UFC, Ronda Rousey nu a mai intrat în cuşcă de la meciul pierdut rapid prin KO în faţa Amandei Nunes la UFC 207 – pe 30 Decembrie 2016. De atunci, Rousey nu a dat nicio declaraţie cu privire la planurile pe care le are.

Nu se ştie dacă Rowdy se va mai întoarce în cuşcă, însă este cert că are şi alte opţiuni. Am văzut-o în filme precum Furious 7, în diverse emisiuni şi chiar în WWE prin participarea la WrestleMania 31 (29 de Marzo de 2015) alături de ‘The Rock’. Potrivit unor postări recenté pe Twitter, se pare că fosta campioană UFC ar lua în calcul wrestlingul profesionist.

Pe 13 Iulie, la World Wrestling Entertainment a apărut un video care o arăta pe Rousey ca invitată la Mae Young Classic, un turneu feminin care strange 32 de femei, promovat de WWE. Zvonurile sunt alimentate şi de Triple H – wrestler şi business man în industria wrestlingului, care a spus: “Mae Young Classic va prezenta concurente din toată lumea. Ar fi genial să o avem pe Ronda alături”.

Fanii MMA au reacţionat imediat prin comentarii maliţioase, de genul: “La finalul carierei un a mai avut succes în lupte reale, aşa că este logic să participe la lupte mincioase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *