Blog

Nebunie curata…

…sa crezi ca cineva e dus cu capu’ doar pentru ca e altfel decat tine. Cine decide care este normalitatea? Doar pentru ca noi, cei care suntem “normali” suntem majoritari avem dreptul sa spunem ca restul sunt dusi cu capu’?

Am trait intre atatea dogme, reguli si proceduri scrise tot de oameni si nu de Divinitate, incepand de la frica indusa de biserica (care nu are nici o legatura cu iubirea de Dumnezeu si cu Dumnezeu care nu este razbunator) pana la mancatul iedului de Paste, doar ca asa e crestineste, pana la sacrificatul porcului…ca deh, asa se face. Dar sa indrepti ceva la tine, se poate face?

Intreb si eu…normal, de altfel.

Mai exista?

As vrea sa-mi spuna cineva ca nu mai crede in romantism. Si ca nu da doi bani pe o relatie de iubire frumoasa. In care se spun cuvinte frumoase, in care exista pasiune, in care amandoi se lasa surprinsi de val. O dragoste ca-n filme. Si daca nu mai cred in pasiune, in ce cred?

Intr-o relatie in care amandoi tuna si fulgera? In care programeaza pe hartie ce va urma? In care nu mai exista mister? Oare care sa fie viitorul relatiilor de iubire? Va mai exista iubire sau ne vom uita la Casablanca si ne vom gandi “a fost candva o legenda”…

Romantismul este si pentru cei care se cunosc de mult timp si pentru cei la inceput de drum si pentru cei care reiau o relatie si pentru cei care spun ei ca sunt duri si pentru cei care nu cred in povesti si miracole…romantismul exista si este destul pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *