Blog

Managerul Lui Cyborg – Suntem Încă În Discuţii Pentru Meciul Cu Holm

Contrar a ce a postat Cyborg pe reţelele de socializare, managerul ei, George Prajin a confirmat că discuţiile în ceea ce priveşte meciul cu Holly Holm continuă.

Campioana UFC, Cris Cyborg a insistat pentru un meci cu Holly Holm la UFC 219 la sfârşitul anului, însă o postare recentă a ei susţinea că negocierile cu UFC-ul s-ar fi încheiat din cauza unor neînţelegeri contractuale.

Afirmaţiile sunt contrazise de managerul ei, George Prajin, care într-un interviu recent pentru ESPN.com, a clarificat că negocierile pentru meciul cu Holly continuă, contrar celor afirmate de clienta sa.

„Emoţiile pot să devină greu de controlat în timpul negocierilor, dar pentru a clarifica lucrurile, UFC-ul nu a făcut o ofertă pentru UFC 219. Suntem încă în discuţii” – spune Prajin.

Tabăra adversă, echipa lui Holm pare un pic nehotărâtă în privinţa meciului. Pentru antrenorul de striking – Mike Winkeljohn, istoria cu depistarea pozitivă a lui Cyborg cântăreşte mult. Cu toate acestea, staff-ul lui Cyborg rămâne optimistă: „Cris vrea să lupte cu Holly Holm pe 30 Decembrie” – afirmă Prajin. „Lucrăm la asta şi suntem optimişti că se va întâmpla”.

UFC 219 este programat să aibă loc la T-Mobile Arena, în Las Vegas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *