Blog

John Kavanagh Insistă Ca Mcgregor Să Se Întoarcă În UFC, Nu Să Boxeze

 În 2016, Conor McGregor a devenit superstar, în urma câtorva meciuri cu Nate Diaz, care au captat atenţia înainte de a câştiga cel de-al doilea titlu cu o victorie împotriva lui Eddie Alvarez, în evenimentul de întoarcere a UFC în Madison Square Garden. 2017 nu a fost mai prejos, a cărui faimă a crescut şi mai mult cu meciul de box împotriva lui Floyd Mayweather. .

Însă în ciuda acestor lucruri, nu a avut niciun meci de MMA de-a lungul anului şi cum 2018 începe să se contureze, toată lumea se întreabă dacă McGregor va reveni în cuşcă.

Semnele par bune.

Potrivit antrenorului său, John KavanaghJohn Kavanagh care a vorbit pentru BBC Sport recent, “Notorious” a început să vină în mod regulat la antrenament.

“Mă  bucur să îl văd înapoi, la antrenament”, a spus Kavanagh. “S-au întâmplat multe în viaţa lui. Multe în afara carierei. Acum s-a întors, vine la antrenamente aproape în fiecare zi şi cred că 2018 va fi un alt an mare pentru noi. Ce se va întâmpla exact încă nu ştiu dar planurile se conturează. Rămâneţi pe fază.”

McGregor nu a stat pe bară în 2017 numai în aşteptarea lui Mayweather. La începutul anului, Dee Devlin a dat naştere primului lor copil şi McGregor şi-a luat liber în prima parte a anului pentru a sta cu familia.

Pe urmă s-a confirmat lupta cu Mayweather şi McGregor a fost prins cu asta până la sfârşitul lui august şi nu a reuşit să se întoarcă în UFC până la sfârşitul anului.

Între timp, cum nu aveau semne de la campion că şi-ar apăra centura, UFC au creat o centură interimară pe care Tony Ferguson a câştigat-o în Octombrie. De atunci, Ferguson îl cheamă pe McGregor să îşi apere titlul sau să îl lase vacant, iar fanii susţin cererea lui Ferguson. A aceasta, Kavanagh răspunde că cererea fanilor nu este fondată.

“Conor este în continuare campion”, spune Kavanagh. “Pot spune ce vor dar am centura lui acasă. Este campion în continuare. Se gândeşte la următorul pas dar este încă devreme pentru asta. Ne uităm la ce s-a mai schimbat cât a lipsit el. Să vedem ce se întâmplă în 2018. Sunt entuziasmat pentru asta.”

Cu toate acestea, este greu de imaginat că UFC i-ar permite în continuare lui Conor să îşi păstreze centura fără să o apere.

UFC  i-au mai luat o centură înainte, cea la categoría pană, la scurt timp după ce a câştigat centura la categoría uşoară, însă este de dorit să mai piardă o centură pentru inactivitate. În ceea ce priveşte decizia lui McGregor, Kavanagh este de părere că “este greu pentru McGregor să se întoarcă la MMA şi să lase boxul în urmă.

Vreţi să ştiţi părerea mea?” A spus Kavanagh. “Voi insista pentru MMA. Boxul a fost o abatere drăguţă de la ceea ce am făcut, însă artele marţiale mixte sunt pasiunea mea şi dacă o să am ceva de spus, el va fi în octogon anul ăsta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *