Blog

Joanna Jedrzejczyk: Ronda Rousey a Făcut O Slăbire Teribilă Pentru Meciul Cu Holly Holm

Săptămâna trecută, Joanna Jedrzejczyk a dezvăluit detalii despre slăbirea dură prin care a trecut pentru meciul de apărare a titlului împotriva lui Rose Namajunas la UFC 217 în noiembrie.

Fosta campioană a categoriei 52 de kilograme a afirmat că i-au amorţit picioarele după ce a slăbit 7 kilograme în 14 ore.

În timpul unei apariţii recente la The MMA Hour, Jedrzejczyk a spus că se gândeşte să discute cu fosta campioană Ronda Rousey, despre care crede că a trecut printr-o experienţă dimilară înaintea meciului cu Holly Holm la UFC 193 în 2015.

“Mereu am vrut să vorbesc cu Ronda despre cum s-a simţit în noaptea de dinaintea meciului pierdut cu Holly, i-a spus Jedrzejczyk lui Ariel Helwani. Nu am vrut să o întreb înainte pentru că eram câştigătoare.”

“De fapt, avem un agent în comun şi am vorbit cu el şi i-am spus că îmi simt picioarele amorţite şi că mă simt ameţită sau ceva aşa. Şi partea amuzantă este că şi Ronda s-a simţit lafel înaintea meciului cu Holly Holm.”

Jedrzejczyk a continuat să explice cum s-a simţit şi că şi ea şi Rousey este posibil să fi avut creierul afectat, lucru care a dus la pierderea meciurilor şi detronarea din poziţia de campioane la categoriile lor.

Totodată, ea simte că trebuie să educe lumea despre astfel de întâmplări.

“Partea amuzantă este că oamenii nu cred că îţi poate îngheţa creierul şi că slăbirea poate afecta rezultatul meciului”, a spus ea. “Chiar poate şi asta este cel mei rău lucru. Se poate întâmpla şi asta am păţit eu şi Ronda. Am plătit preţul pentru slăbiri.”

“Ei nu au trecut prin slăbiri şi nu înţeleg, a spus Jedrzejczyk despre criticii ei. Nu înţeleg prin ce a trebuit să trecem, dar într-o zi le voi explica tuturor.”

Jedrzejczyk va avea meciul de revanşă cu Rose Namajunas la UFC 223, pe 7 Aprilie în Brooklyn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *