Blog

Joanna Jedrzejczyk Începe Să Vorbească Despre Retragere Și Planuri De Viitor

Joanna Jedrzejczyk este una dintre cele mai dominante personaje din UFC, iar fanii săi ar face bine să profite la maxim de prezența ei în Octogon, deoarece luptătoarea a destăinuit că are planuri mari după retragere.

Jedrzejczyk  a spus că dorește să revină la alpinism, sport pe care îl îndrăgește foarte tare, și să-și și cultive pasiunea pentru fotografie. Ea mai spus că iubește mâncarea bună, vinul și cafeaua de calitate și că vrea să își deschidă propia cafenea în Polonia, unde să servească produse fără gluten, amintindu-și de dieta ei precompetițională care excludea total glutenul.

Pe lângă planurile de la a-și deschide propriul local, și chiar de a devein sommelier, Joanna intenționează să pună bazele unei fundații care să sprijine bolnavi dar și tineri înzestrați cu diverse talente, dar fără posibilitatea material să își urmeze visul.

Joanna nu are în vizor doar sportul, ci vrea să sprijine și alte discipline și proiecte.

Cu tóate că i-a promis logodnicului ei că va pune mănușile în cui după încă alte 2-3 meciuri, luptătoarea un intenționează să iasă definitiv din lumea sportului de performanță, făcându-și publice intențiile de a participa și de a deveni campioana de ADCC.

A spus că deși nu i-a fost remarcat grapplingul, iubeste BJJ-ul, și are încredere că pregătirea alături de Gezary Matuda îi va aduce titlul de campioană ADCC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *