Blog

Hunt Exclus Din UFC Fight Night 121 Din Cauza Unei ”glume Dintre El Şi Soţia Sa”

La câteva momente după ce a fost anunţat faptul că Mark Hunt a fost retras din UFC Fight Night 121 , luptătorul a recţionat public.

Hunt ar fi trebuit să-l întâlnească pe Mrcin Tybura în main eventul galei din Australia, însă a fost înlocuit cu fostul campion UFC al categoriei grea Fabricio Werdum.

Oficialii UFC au adus ca argument afirmaţia lui Hunt din timpul unui interviu, conform căreia are de gând să îşi dea viaţa în Octogon.

Hunt reacţioneză pe contul său de Instagram, şi după un şir de injurii aduse lui Dana White, acesta a spus că a petrecut mult timp făcând analize, şi a primit avizul medicilor pentru luptă.

Hunt a mai spus că afirmaţia pe care se bazează decizia UFC-ului de a-l exclude nu era altceva decât o glumă între el şi soţia sa.

S-a declarat foarte dezamăgit, cu atât mai mult cu cât a trecut toate testele medicale şi a cheltuit foarte mulţi bani pe stagiul de pregătire, iar decizia înlocuirii lui a fost luată fără să i se solicite dovezi medicale. Acesta îl acuză pe Dana White că l-a exclus pentru că nu îl suportă, nu din alte motive.

Hunt şi-a asigurat fanii că este perfect sănătos şi că afirmaţia că îşi va da viaţa în cuşcă a fost scoasă din context şi interpretată greşit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *