Blog

Holloway Încă Aşteaptă Revanşa Cu Mcgregor

De la înfrângerea suferită în faţa lui Conor McGregor în 2013, Max Holloway a avut un şir de 11 victorii, revendicând titlul interinar la categoría pană şi unificându-l u o victorie uriaşă în faţa lui Jose Aldo. McGregor şi-a urmat propriul traseu la categoría pană, unde a obţinut centura dar un a apărat-o niciodată înainte de a trece la categoría următoare.

Acum Holloway cere revanşa dar este conştient că este posibil să trebuiască să crească în categorie pentru a obţine meciul. Recent a vorbit pentru FloCombat despre McGregor:

“Omul ăsta trebuie să se hotărască să se trezească. Eu sunt aici şi îl aştept. În momentul ăsta, trăieşte o poveste şi un vor să se termine. S-a vorbit despre o poveste şi cu Nate Diaz, după care au spus că a fost la 77 de kilograme, că a fost mult mai mare decât el..bla bla. Este o poveste care el nu vrea să se termine”.

“Poate să umble şi să spună că el este campionul dar se pare că uită cifre. Suntem în 2017. Imaginaţi-vă că Lames LeBron ar începe să spună că un vrea să lupte cu Golden State anul ăsta pentru că l-a bătut anul trecut. Nu are niciun sens şi uite că Golden State a câştigat”.

“Oamenii se uită la sportul ăsta altfel decât la altele şi toată chestia asta este o nebunie”.

“O să împlinesc 26, cresc, deci dacă lupta asta se va întâmpla, probabil va fi la 70 de kilograme. Un uitaţi că sunt hawaian şi samoan. Îmi place să mănânc. Categoria uşoară nu iese din discuţie”.

Se pare că Holloway îl va întâlni în curând pe Frankie Edgar pentru centură la 65 de kilograme în viitorul apropiat, posibil la UFC 217 în Decembrie, însă deocamdată un a fost nimic anunţat. Cât despre McGregor, deocamdată îşi cântăreşte opţiunile în MMA şi box.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *