Blog

Edmond Tarverdyan Mai Vrea O Luptă Pentru Ronda, Împotriva Lui Cris Cyborg

Edmond Tarverdyan nu este sigur că Ronda Rousey, elevul său vedetă, va mai lupta vreodată însă el şi-ar dori acest lucru şi are şi adversarul ideal pentru ea – Cris Cyborg.

În cadrul episodului 400 din The MMA Hour, Tarverdyan i-a spus lui Ariel Helwani că Cyborg ar fi o alegere bună pentru un meci de revenire a fostei campioane UFC.

„Ea este” – a spus Tarverdyan. “Vreau lupta asta. Când am antrenat-o pe Ronda, am ştiut că o poate bate pe Cyborg. Ştiu asta. Cyborg e prea lentă”.

Rousey nu a mai luptat de la înfrângearea prin KO în faţa Amandei Nunes la UFC 207 în Decembrie. Această înfrângere a fost a doua din cariera Rondey, prima fiind cu Holly Holm la UFC 193 în 2015.

Înainte de meciul cu Nunes, Rousey a apărut puţin în media şi după înfrângere nu a mai vorbit deloc despre luptă sau despre viitorul ei în UFC. Dana White, preşedintele UFC şi prieten al lui Rousey a afirmat că nu crede că Rousey se va întoarce în octogon.

În ceea ce îl priveşte pe Tarverdyan, deşi consideră că Cyborg ar fi o motivaţie bună pentru Rousey, având în vedere vechea rivalitate dintre cele două, nu este sigur că Rousey ar mai accepta vreun meci.

“Nu ştiu. Vom trăi şi vom vedea. Dacă nu ar exista accidentările şi totul ar fi fost aşa cum era, am accepta meciul şi vă spun că este prea înceată pentru noi. Şi Ronda ar bate-o. Ronda are nevoie de o provocare iar eu vreau să demonstrez ceva întregii lumi. Aşa funcţionează Ronda”.

“A avut asta cu Holly, ea este cea care şi-a dorit agresivitate….Este o femeie rănită şi vrea să revină şi să o bată”.

Cyborg tocmai a câştigat centra vacantă UFC la categoria pană după ce a învins-o pe Tonya Evinger la UFC 214 în iulie. Brazilianca un a pierdut niciun meci de la debutul la profesionişti în 2005 şi este cea mai impunătoare luptătoare a tuturor timpurilor. Cu tóate acestea, a fost acuzată de consum de substanţe interzise încă din 2011 iar Rousey a susţinut acuzaţiile.

“De asta cred că în cazul în care vrea să revină şi să ia o luptă, va face tot posibilul şi cred că va obţine Victoria, susţine Tarverdyan. Pentru că îi ştiu personalitatea Rondei, pentru că în momentul ăsta e fericită şi are o bună motivaţie la cares ă se concentreze în faţa ei. Cred că în momentul ăsta poate face orice ar vrea. Ţine de ea”.

Zvonurile spun că Ronda ar semna în curând cu WWE şi a avut câteva apariţii alături de coechipiera ei Shanya Bszler în promoţia de wrestling. Tarverdyan susţine că nu are informaţii despre acest aspect al carierei ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *