Blog

Daniel Cormier: Stipe Miocic Şi Cu Mine Am Căzut De Acord Să Luptăm Pe Mai Mult De $500k Înainte De a Semna Contractul Pentru Ufc 226

Anul acesta, Săptămâna Internaţională a Luptei ar putea conţine una dintre cele mari dorite lupte din ultimii ani, şi anume un super fight între campionii Stipe Miocic şi Daniel Cormier. Este un meci despre care DC a spus că el şi Miocic vor obţine înţelegerea potrivită.

Se pare că Daniel Cormier a vorbit cu Stipe Miocic să îşi crească salariile înainte de a semna pentru UFC 226.

“Am vorbit cu el. Am vorbit cu Stipe, l-am sunat”, a spus Cormier.” Evident, după cum ştiţi, un tip extraordinar, am petrecut puţin timp cu el, este un campion fantastic, un stâlp pentru această comunitate. Nu pot spune îndeajuns de multe lucruri bune pentru Stipe Miocic.”

“Acestea fiind spuse, i-am zis lui Stipe că pentru $500,000 nu lupt cu el. Am înaintat o cifră mai mare şi am spus că pentru suma aia, lupt cu Stipe Miocic. El mi-a zis, te iubesc.”

“Asta a zis. Am spus că trebuie să facem asta pentru sumele corecte. Soţia lui se auzea: “da, DC!”

Cormier a spus că în timp ce a vrut să se asigure că se va avea grijă de amândoi din punct de vedere financiar, ceea ce l-a convins să îşi schimbe părerea despre provocarea la titlul categoriei grea este magnitudinea luptei în sine.

“Istorie. Omul ăsta nu te cumpără numai prin stimulente financiare, ci prin istorie, a spus Cormier despre White. A lucrat cu mine timp de câţiva ani şi ştie ce fel de lucruri mă fac să acţionez.”

“Istorie, Daniel, istorie. Ceva ce nimeni nu a mai făcut înainte, a spus Cormier despre conversaţia pe care a avut-o cu Preşedintele UFC. Sigur, 77 de kilograme, 84 de kilograme, 70 de kilograme, da. Dar nimeni nu a încercat să lupte la categoría grea, fiind campion la categoría semi grea.”

“Asta e o luptă pentru cei mai tari bărbaţi de pe planetă.”

UFC 226 este programat să aibă loc pe 7 iulie în Las Vegas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *