Blog

Dana White Către Boxeri: Nimeni Nu Poate Să Propună O Afacere Mai Bună Decât Mine În Sporturile De Luptă 

Preşedintele UFC Dana White a fost vânat de critici care cred că UFC are problem financiare. Promoterul veteran Bob Arum, de exemplu, spune că White se implică în box pentru că UFC este în gaură.

White a vorbit recent pentru ESPN, şi răspuns la speculaţii. A ţinut să clarifice în primul rând  modul său de promovare, nu numai pentru artele marţiale mixte, dar pentru sporturile de contact în general.

“Indiferent de cine este un sportiv, nu mă interesează cine este, vreau să zboare la Las Vegas şi să ne întâlnim”, a spus White.” Îl voi duce prin centru, îi arăt sala, antrenorii, facilităţile. Suplimente gratuite, terapie, îi gătim mâncarea aşa cum vrea, de trei ori pe zi. Îi facem asigurare medicală.”

“Cine poate să ofere mai mult în sporturile de luptă? Indiferent de ce este”, a adăugat el. “Cine poate să ofere o afacere mai bună? Răspunsul este nimeni.”

“Asta este ceea ce facem noi. Continuaţi să vă îndoiţi de noi.”

White crede că UFC este in vârful succesului şi atribuie asta în principal vânzării către WME. Şi după cum vede lucrurile, compania este încă în ascensiune.

“Cred că vânzarii din 2016 i se datorează totul, a spus White. Toată lumea se uită la vânzarea de 4 miliarde şi se întreabă dacă a meritat. La naiba, da. Şi cu tóate astea, dacă asculţi ce spune media, ne ducem la vale.”

”WME-IMG ne-au cumpărat pentru 4 miliarde şi evident trebuie să ajungă la anumite cifre, a continuat. În momentul ăsta, cheltui un alt miliard pentru sediul UFC din Vegas, pentru o altă aripă. Aşa an rău am avut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *