Blog

Colby Covington: Sunt Prea Frumos Ca Să Pierd Cu Un Tip Ca Demian Maya

Colby Covington e mai mult decât sigur despre şansele de reuşită pe care le are în următorul meci cu Demian Maya. Luptătorul s-a făcut remarcat în UFC prin afirmaţiile sale – un exemplu fiind situaţia în care i-a numit slabi psihic pe Tyron Woodley ţi Dong Hyun Kim sau atunci când i-a numit pe practicanţii de judo luptători de mâna a doua care nu au ajuns în echipă.

La UFC Fight Night 119, în Sao Paulo, îl va întâlni pe Demian Maia, despre care spune că este un ponei cu un singur truc: “este acelaşi luptător care a fost toată cariera. Nu îşi va schimba game-plan-ul. Nu este un tip cu mai multe trucuri pentru cares ă se pregătească cineva cu setul meu de abilităţi. Nici unul dintre cei cu care s-a luptat el în trecut nu au setul meu de abilităţi”.

“Tot ce va încerca va fi să mă ducă jos, să îmi ia spatele şi să mă finalizeze. Wrestling-ul meu este la cu totul alt nivel decât al celor cu care a luptat el înainte. Stricking-ul meu – sunt mult mai atletic. Sunt pera tare ca să pierd cu un tip ca el”.

Convington a adăugat că îi respectă realizările lui Maia şi că ăsta este motivul pentru care vrea să termine lupta într-un mod impresionant.

“Îl respect pe tip. De asta am de gând să îl trimit la somn în prima repriză. Nu va fi drăguţ. Ştiu că vine Halloween-ul şi va fi un coşmar pentru el”.

“Ţineţi minte ce auziţi acum: Voi fi campion la începutul anului următor – adaugă Covington. Tyron Woodley nu mă poate întrece şi Demian Maya nu poate să mă oprească”.

UFC Fight Night 119 este planificat pentru 28 Octombrie. Capul de afiş va fi meciul de revenire dintre campionul categoriei semi-grea Lyoto Machida vare îl va întâlni pe Derek Brunson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *