Blog

Anderson Silva: „Mă Opresc Când Vrea Dumnezeu”

Deşi acuzat de consum de substanţe interzise, Anderson Silva vrea să îşi continue cariera.

Fost deţinător de numeroase titluri de campion ale categoriei mijlocii, Anderson Silva are cariera  în aşteptare. Sportivul în vârstă de 42 de ani ar fi trebuit să fie main eventul galei din Shanghai, China, în noiembrie, în faţa lui Kelvin Gastelum, însă a fost retras de pe card în urmă depistării pozitive într-o testare făcută în octombrie.

În ciuda acestei situaţii, “The Spider” rămâne optimist că îşi va putea continua cariera. Printr-o postare recentă pe Instagram, Silva şi-a asigurat fanii că lupta continuă.

“Când mă uit la această poză, realizez cât de mult mă întăreşte Dumnezeu luminându-mi calea. A fost o călătorie lungă, cu amintiri fantastice de când mă jucam pe străzile cartierului în care am crescut în Curitiba. Toate lucrurile prin care am trecut, tot ceea ce am construit cu voinţă, determinare şi onoare.”

“Am avut privilegiul că port emblema echipei mele de suflet. Trebuie să mulţumesc pentru totul, o spun din inimă, vă iubesc pe toţi cei care îmi daţi putere. Vă pup! Vă iubesc cu adevărat, forţă şi onoare tuturor, indiferent de echipă, culoare, rasă, religie sau orientare sexual, suntem cu toţii fraţi.”

“Vă mulţumesc, oamenii mei! Puteţi să fiţi siguri că nu s-a terminat incă. Dragostea şi pasiunea mea pentru luptă sunt aici, ferme şi puternice. Lupta continuă, am să mă opresc atunci când Dumnezeu va crede că nu mai pot. Pentru cei care îmi sunteţi fani, fiţi siguri că mă voi întoarce curând, pentru bucuria celor care mă susţin şi tristeţea celor care nu. Vă pup!”

Silva (34-8 1NC, cu 26 de victorii înainte de limită) a luptat ultima dată la UFC 208 în Februarie, împotriva lui Derek Brunson, obţinând o victorie controversată la decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *