Blog

Amackenzie Dern: Obiectivul Meu Era Să Câştig Totul Anul Ăsta Şi Să Mă Retrag Din Bjj

După cum a mai afirmat şi cu alte ocazii, de când a încept să tranziţioneze la MMA, Mackenzie Dern a avut de înfruntat o provocare în plus şi anume lupta cu cântarul. Asta s-a văzut şi în abandonul de turnee şi o înfrângere în ADCC.

Sportiva a vorbit despre aceste lucruri şi despre faptul că intenţiona să se retragă, însă tóate aceste provocări au făcut-o dornică de a mai rămâne în lumea BJJ:

“Am vrut să lupt la mondiale şi să îmi iau la revedere dar am ajuns să am o accidentare la ligament. Prin urmare, mondialele nu au mers aşa cum am vrut şi a trebuit să am o altă operaţie la genunchi”.

“Acum, la ADCC iarăşi nu au mers lucrurile aşa cum am vrut. Nu ştiu dacă cunt pregătită să îmi iau la revedere. Obiectivul meu era să câştig totul şi să mă concentrez pe MMA dar nu au stat aşa lucrurile şi vreau să continui să lupt”.

Despre planurile cu UFC a adăugat: “Planul era să intru până la sfârşitul lui 2017. Asta nu s-a schimbat. Cu cât intru mai repede şi ajung alături de celălalte fete şi încep să simt experienţa de a fi într-un eveniment mare, cu atât mai bine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *