Blog

Adalaide Byrd Şi Robert Byrd –  O Familie Cu Probleme… De Arbitraj 

Conor McGregor şi-a exprimat nemulţumirea vis-a-vis de felul în care arbitrul Robert Byrd a pus capăt înfruntării dintre el şi Floyd Mayweather.

Vineri seara, în Glasgow , irlandezul a mers chiar mai departe, şi s-a plâns de comportamentul arbitrului pe întreaga durată a meciului.

Campionul UFC a fost informat de faptul că Robert Byrd este căsătorit cu arbitrul judecător Adalaide Byrd, aceasta fiind suspendată în urmă cu 2 săptămâni după publicarea score-card-urilor partidei dintre Gennady Golovskin şi Saul Canelo Alvarez. Motivul suspendării a constact în discrepanţa inexplicabilă dintre felul în care aceasta a punctat , în comparaţie cu ceilalţi 3 judecători.

Întrebat de către Caroline Pearce  ce părere are despre modul în care a fost oprită lupta în runda a 10-a, McGregor nu a spus decât că Robert Byrd este soţul Adalaidei, lăsând la latitudinea fiecăruia să tragă concluziile.

Conor Mcgregor a vorbit despre cum a simţit că arbitrul nu este obiectiv în ceea ce-l priveşte pe el şi pe adversarul său, încă dinaintea confruntării. În momentul comunicării regulilor, Mcgregor s-a simţit în permanenţă singurul vizat, prin faptul că oficialul s-a întors către el şi îl privea în permanenţă, de parcă ar fi fost singurul care urma să lupte.

Luptătorul a acuzat şi felul în care Byrd îl despărţea din clinchul cu Floyd, trăgândul tot timpul numai pe el.

În ceea ce priveşte modul în care a pus capăt luptei, Mcgregor a remarcat că Byrd a sărit să intervină de îndată ce l-a văzut rămas rămas fără o ripostă imediată, fără să existe vreo numărătoare de KO în prealabil.

Cu toate acestea, McGregor nu a contestat victoria lui Mayweather, însă a recunoscut că s-a hotărât să ridice mai serios problema arbitrajului, după suspendarea temporară a soţiei acestuia în meciul Golovskin vs Canelo.

Analizând tot mai mult reacţia şi atitudinea lui Byrd, Conor se declară total nedreptăţit şi consideră bizar faptul că ambi soţi Byrd au avut prestaţii mai mult decât suspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *