Blog

Pantofi cu platforma

In fiecare an moda se schimba, apar noi tendinte sau altele mai vechi revin in forta. Asa se intampla si anul acesta. Pentru a indeplini dorintele, dar si pentru a satisface nevoile oricarei doamne si domnisoare cochete, anul acesta designerii au readus in atentia noastra pantofii cu platforma.
Chiar daca si si in anii precedenti acestia au existat pe piata, se pare ca sexul frumos a preferat alt tip de incaltaminte, mai comode, precum balerinii sau pantofii cu talpa joasa.
Dar anul 2013 aduce din nou in prim-plan platforma, devenind un must-have al fashionistelor. Asta pentru ca designerii au inteles ca oricat de spectaculosi ar fi, pantofii cu tocul inalt (tocul cui) nu sunt nici pe departe comozi. Astfel platforma reuseste sa imbine comoditatea si lejeritatea deplasarilor cu stilul elegant al pantofilor. Acestia pot fi purtati indiferent de ocazie, deoarece puteti allege dintr-o multitudine de modele pe care designerii le-au creat in functie de tenditele actuale.
Puteti gasi pantofi cu platforma pentru plimbari si timp liber, dar si pentru ocazii speciale. Unul dintre modele de top ale sezonului sunt pantofii cu platforma, in culori metalice. Si cum trendurile in materie de imbracamminte se axeaza pe aceste culori puternice, nici incaltamintea nu se poate lasa mai prejos. Casele de moda au pus accent pe pantofii metalici cu platforma in culori tari, precum auriul, argintiul si bronzul. Asa ca domnisoarele pasionate de moda, care prefera un stil nonconformist si indraznet, vor atrage toate privirile cu acest tip de pantofi.
Un alt trend inspirat tot din culorile anului, il reprezinta pantofii cu platforma in culori neon. Veseli si potriviti oricarui outfit, acest tip de pantofi pot fi pe placul oricui, deoarece exista o multitudine de culori din care puteti alege, in functie de preferinte.
Pantofii cu platforma sunt deseori in doua culori: de obicei talpa ortopedica este intr-o culoare, iar restul pantofului alta culoare. Aflati ca anul acesta sunt permise chiar 3 culori in compozitia pantofului, doar daca nuantele sunt apropiate si nu sunt prea puternice.
Chiar daca nu esti adepta pantofilor cu toc inalt, comoditatea unor pantofi cu platforma te vor cuceri si pe tine. Mai ales ca dimensiunile platformelor difera, astfel incat poti opta pentru platforme de marime medie.
Insa daca faci parte din cealalta extrema si preferi pantofii cu toc inalt, afla ca nu oricine poate arata bine cu o platforma de 10 cm. Chiar daca esti mica de inaltime si vrei sa pari mai inalta, nu exagera totusi cu dimensiunea platformelor, pentru ca risti sa creezi o impresie nu tocmai placuta, daca exista un decalaj mare intre inaltime si tocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *