Blog

Bratari de argint

In ultimii ani, se pune tot mai mult accentul pe accesorii. Daca acum cativa ani era considerat un kisch faptul ca iti decorai degetele cu mai multe inele sau mainile cu mai mult de o bratara, anul acesta lucrurile stau exact ivers. Accesoriile sunt cele care vorbesc in locul tau si care iti exprima starea de spirit. Accesoriile au devenit un must, indiferent de ocazie si tot acestea sunt cele mai importante piese ale vestimentatiei tale. Chiar si o tinuta simpla poate fi pusa in evidenta, daca stii cu ce accesorii sa o completezi.
Trendul acestui an? Bratari multe, de diferite marimi si culori sunt preferatele acestui an in materie de accesorii. Lantisoarele lungi, cu pandative sau cerceii de diferite lungimi si modele au pierdut teren in fata bratarilor.
Si cum mainile sunt cartea de vizita si sunt cele care ies in evdenta de fiecare data cand gesticulam, este foarte important sa avem grija de aspectul acestora, indiferent de ocazie sau imprejurime.
In cazul doamnelor, alegerea accesoriilor este foarte impotanta, mai ales ca au de ales dintr-o varietate de modele, insa modul in care le vor purta, vor contura si mai mult imaginea si le vor pune in evidenta tinuta. Iar o bratara de argint, prelucrata fin si cu un model simplu, dar deosebit, sau cu un model floral, cum este trendul si in caul hainelor, poate fi mult mai frumoasa decat orice bratara de aur sau alte materiale pretioase. Asta deoarece argintul este cel mai stralucitor metal pretios, iar acest lucru va conferi si imaginii voastre o stralucire de neegalat.
Datorita culorii gri a argintului, bratarile de argint pot fi foarte usor asortate diferitelor tinute, de la casual, la elegant si chiar office. Bratarile de argint pot fi asortate chiar si unei tinute sport, daca insa ne alegem modelul cu grija, unul special creat pentru sprotivi, simplu si sugestiv.
Insa  plusul de eleganta si rafinitate nu este exlus nici in cazul domnilor. Argintul este ideal chiar si pentru barbati, deoarece designerii de bijuterii si-au indreptat atentia si catre sexul masculin. Si cum domnii sunt din ce in ce mai preocupati de imaginea lor, o bratara de argint le poate imbunatati substantial atat tinuta cat si imaginea.
Asa cum spuneam anterior, argintul este cel mai stralucitor metal. Insa pentru a-i mentine stralucirea in timp si pentru a evita sa se innegreasca pe alocuri, este necesar sa avem grija de acest aspect si sa ingrijim argintul cu  produse speciale pentru curatarea acestora. Aceasta pierdere a stralucrii este normala in cazul argintului, atunci cand acesta este expus la oxigen prea mult timp. De aceea, o data la cateva luni este necesar sa spalam argintul cu o solutie speciala de curatat bijuteriile din argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *